Πολλές βροχές και έντονα φαινόμενα την Τετάρτη

Πολλές βροχές και έντονα φαινόμενα την Τετάρτη
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Λίγα φαινόμενα Δευτέρα και Τρίτη. Πολλές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια την Τετάρτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια το επόμενο διήμερο. Περισσότερα και τοπικά έντονα φαινόμενα την Τετάρτη
  • Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από την Τρίτη το απόγευμα στα δυτικά

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και από το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοδυτικά. Το βράδυ και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26-10-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στη Θράκη πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ 27-10-2020

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και βαθμιαία στα δυτικά νότιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28-10-2020 (28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Αρχικά στα δυτικά, γρήγορα στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το μεσημέρι βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ στα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ και στα κεντρικά και νότια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2020

Στα ανατολικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στις δυτικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα έως την Τρίτη – Βροχές την Τετάρτη

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις έως την Τρίτη , ενώ την Τετάρτη θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις από την Τρίτη . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 22 και 23 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version