Την Κυριακή σποραδικές βροχές – Περισσότερα φαινόμενα στα μέσα της εβδομάδος

Την Κυριακή σποραδικές βροχές – Περισσότερα φαινόμενα στα μέσα της εβδομάδος
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕ3ΝΤΡΟ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Κανονικές για την εποχή οι θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια την Κυριακή Περισσότερα φαινόμενα την Τετάρτη

  • Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή

  • Εξασθενημένοι άνεμοι το επόμενο διήμερο αλλά ενίσχυση στο Ιόνιο στα μέσα της εβδομάδος

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι με ένταση έως 4 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25-10-2020

Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και από το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του
Βορειανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοδυτικά. Το βράδυ και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ηπειρωτικά. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26-10-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στη δυτική Ελλάδα και την Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο ανατολικό Αιγαίο από νότιες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 27-10-2020

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και βαθμιαία στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28-10-2020 (28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές που μετά το μεσημέρι από τα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικά κεντρικά και νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 που βαθμιαία από τα δυτικά θα ενισχυθούν και στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά..

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα παροδικά αυξημένες

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις αυξημένες από την Κυριακή . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με σποραδικές βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 22 και 23 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα