Τοπικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια

Τοπικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια
Σύννεφα πάνω από την λίμνη Πλαστήρα Eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο
  • Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη ντα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη στα νοτιοανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα καταιγίδες μετά το μεσημέρι με βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα όμως από τα δυτικά τις πρωινές ώρες και μέχρι το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες νότιοι 7 και στο Ιόνιο έως 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8, και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ, βαθμιαία όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Στα δυτικά και τα βόρεια από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

Στα βορειοδυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα δυτικά, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Στα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 καιπρόσκαιρα στα πελάγη έως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τη Μακεδονία θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις την Πέμπτη και Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου

Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με βροχές την Παρασκευή

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές την Παρασκευή . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα