Τοπικές βροχές, κρύο και θυελλώδεις άνεμοι

Τοπικές βροχές, κρύο και θυελλώδεις άνεμοι
Βροχές (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Παρασκευή και Σάββατο θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις επόμενες ημέρες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Δεν αποκλείεται να πέσουν και λίγα χιόνια σε μεγάλο υψόμετρο στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς
  • Η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχουμε μέγιστες θερμοκρασίες κάτω από τους 20 βαθμούς
  • Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν ενίσχυση και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο μέχρι το πρωί της Κυριακής

Σήμερα Παρασκευή στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5,στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.


ΣΑΒΒΑΤΟ 07-11-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και

την Κρήτη, μεγαλύτερης έντασης και διάρκειας στη βόρεια Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς σε μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 08-11-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Ασθενείς πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς σε μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 09-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές στην Κρήτη κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 10-11-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα ανατολικά και τα νότια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, καθώς και τη νότια νησιωτική χώρα. Από το μεσημέρι οι βροχές στις νότιες Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά έως 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 18 και 19 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα