Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Βελτίωση από Τετάρτη

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Βελτίωση από Τετάρτη
ΣΥΝΝΕΦΑ Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Άστατος με βροχές και καταιγίδες το σκηνικό του σημερινού καιρού που τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα στα βόρεια, τα κεντρικά και το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αλλά βαθμιαία προβλέπεται βελτίωση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές και η θερμοκρασία θα ανέβει κατά 3 με 4 βαθμούς

ΤΕΤΑΡΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές γενικά ασθενείς. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και από το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΝΌΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΎ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα