Καράογλου: "Εθνικό μας χρέος να τολμήσουμε"

Καράογλου: "Εθνικό μας χρέος να τολμήσουμε"

"Τολμηρή μεταρρύθμιση που θα βάλει τη χώρα στο δρόμο του αύριο" χαρακτήρισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θοδωρής Καράογλου το κλείσιμο της ΕΡΤ

Για τολμηρές μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν τη χώρα στο δρόμο του αύριο, έκανε λόγο ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θοδωρής Καράογλου αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ.

«Πριν από ένα χρόνο ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να τα αλλάξουμε όλα. Να βάλουμε ένα τέλος στη στασιμότητα, στην οπισθοδρόμηση και σε όλες εκείνες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης που κρατούν την πατρίδα μας όμηρο του χθες και της αδιαφάνειας.

Δεν ζήτησε να υπάρξει μια κυβέρνηση που απλώς θα διαχειρίζεται την εξουσία, αλλά το σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης που θα τολμήσει να πάει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τολμηρές, αποφασιστικές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες ήδη προωθούμε.

Μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν τέλος στο μεγάλο και αναποτελεσματικό κράτος του σήμερα, μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν την πατρίδα μας στο δρόμο του αύριο και θα ανακτήσουν την αξιοπιστία της πολιτικής στην Ελλάδα. Για αυτό και αποτελεί εθνικό μας χρέος να τολμήσουμε.

Να μην υποκύψουμε σε νοσηρές νοοτροπίες, να μην αυτοεγκλωβιστούμε σε υποκριτικές συμπεριφορές, να σπάσουμε τις αλυσίδες, να επαναφέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της προόδου και της συνεργασίας" ήταν η δήλωση του κ. Καράογλου.

SHARE:

24Media Network