Κατεβάζουν ρολά την Παρασκευή οι δήμοι

Κατεβάζουν ρολά την Παρασκευή οι δήμοι

Στάση εργασίας προκηρύσσει για τις 10 Ιανουαρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του Γενικού Συμβουλίου, που κατηγορείται για "ρύπανση του περιβάλλοντος". Ποιες ώρες θα πραγματοποιηθεί η στάση

Πανελλαδική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή (10/01) οι εργαζόμενοι στους δήμους από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινού ωραρίου ενώ στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011, κατά των περικοπών των αποδοχών. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η κατηγορία που βαραίνει τα μέλη του Συμβουλίου είναι "ρύπανση του περιβάλλοντος".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου γίνεται "στο πλαίσιο της τρομοκράτησης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ποινικής δίωξης εκπροσώπων τους που αντιστέκονται στα μνημόνια και αγωνίζονται για την ανατροπή της πολιτικής εξόντωσης του ελληνικού λαού που επιβάλλει η συγκυβέρνηση".

SHARE:

24Media Network