ΚΛΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Ο Κλέων Γρηγοριάδης (1965) είναι Έλληνας ηθοποιός, πολιτικός και βουλευτής του ΜέΡΑ25. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στον Β1' Βόρειο Τομέα Αθηνών και από τον Ιούλιο του 2019 είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.Στο δημοψήφισμα του 2015 είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ του «Όχι». Είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25. Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και συγκέντρωσε 19.107 ψήφους. Ως ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνιστώντας στην κωμική σειρά 'Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα'.

Κλέωνας Γρηγοριάδης: Έβγαλε το πουκάμισό του την ώρα που μιλούσε η Μαρία Απατζίδη στη Βουλή

Κλέωνας Γρηγοριάδης: Έβγαλε το πουκάμισό του την ώρα που μιλούσε η Μαρία Απατζίδη στη Βουλή

Μια αμήχανη στιγμή είχαν η Μαρία Απατζίδη και ο Κλέων Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25, κατά τη διάρκεια τηλεσύνδεσης στη Συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης.

Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δίκη Λιγνάδη: Το δίκαιο να φανεί ισχυρότερο της εξουσίας

Η δίκη Λιγνάδη αποτελεί ένα κραυγαλέο παράδειγμα του πόσο προβληματική είναι η απονομή δικαιοσύνης για τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις. Για μια ακόμα φορά είδαμε να "δικάζονται" οι καταγγέλλοντες.

Θάνος Πλεύρης

Πλεύρης για Παίδων Πεντέλης: "Το αργότερο μετά από 6 εβδομάδες θα επαναλειτουργήσει"

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δεσμεύθηκε για την επαναλειτουργία του παιδιατρικού Νοσοκομείου Πεντέλης. "Πολύ σύντομα και χωρίς καθυστερήσεις θα επανέλθει".