25 ΧΡΟΝΙΑ ProWein- 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ TSANTALI

25 ΧΡΟΝΙΑ ProWein- 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ TSANTALI

Από τότε η ProWein έχει καθιερωθεί ως η πιο σημαντική οινική έκθεση διεθνώς, αποτελώντας το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού του κλάδου.

Τα 25 χρόνια της γιορτάζει φέτος η ProWein. Τις 25 συμμετοχές γιορτάζει και η TSANTALI, η μόνη ελληνική Οινοποιία που δίνει το «παρών» στην κορυφαία κλαδική έκθεση από την πρώτη διοργάνωση. 

Ήταν τον Φεβρουάριο του 1994 όταν η ProWein άνοιγε για πρώτη φορά τις πόρτες της στους επαγγελματίες του κλάδου. Ανάμεσα στους 321 εκθέτες της πρώτης διοργάνωσης, η TSANTALI ήταν η μόνη ελληνική οινοποιία που συμμετείχε με δικό της περίπτερο. 

ADVERTISING

Από τότε η ProWein έχει καθιερωθεί ως η πιο σημαντική οινική έκθεση διεθνώς, αποτελώντας το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού του κλάδου. Κατά τη διάρκειά της, ο παγκόσμιος αμπελώνας και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν και για αυτόν, συγκεντρώνονται στο Ντίσελντορφ σε ένα τριήμερο με πολλαπλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις να πλαισιώνουν την κυρίως έκθεση.

«Η παρουσία μας στη γερμανική αγορά ήδη από το 1964 και η εμπειρία που είχαμε αποκτήσει μέσα από την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε όλες τις γερμανόφωνες χώρες κατέστησαν σαφείς τις προοπτικές της ProWein από την πρώτη στιγμή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Περικλής Δράκος, Διευθυντής Εξαγωγών της Οινοποιίας TSANTALI.«Επιλέξαμε να επενδύσουμε σε αυτή την έκθεση για να ισχυροποιήσουμε την εμπορική μας διείσδυση -αρχικά στην ευρύτερη περιοχή. Όπως είχαμε προβλέψει, η άρτια διοργάνωση και οι εξαιρετικές συνθήκες που προσφέρονταν στους εκθέτες και τους επισκέπτες, μετέτρεψαν πολύ γρήγορα την ProWein στην εμπορική «καρδιά» του οινικού κλάδου σε όλο τον κόσμο».

Η Οινοποιία TSANTALI είχε βραβευτεί από την ProWein, για τα 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ιστορικής ελληνικής οινικής οικογένειας στην έκθεση, το 2014. «Οι οινοποιίες από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στην ProWein από το 1994 με ανελλιπή παρουσία κάθε χρόνο, συνέβαλλαν στο κτίσιμο αυτού του τεράστιου brand» σημείωσε ο Περικλής Δράκος, «και οι διοργανωτές το αναγνωρίζουν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η TSANTALI είναι ανάμεσα σε αυτές, μέλος της «οικογένειας» της ProWein. Θεωρούμε τιμή μας που ήμασταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού κρασιού πριν από 25 χρόνια, ανοίγοντας τον δρόμο για την εξαιρετική σημερινή παρουσία του ελληνικού κλάδου».

Η φετινή επετειακή ProWein περιμένει τους επαγγελματίες από κάθε γωνιά του πλανήτη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 17 έως 19 Μαρτίου 2019. Συνεπής στο ραντεβού για 25 χρονιά, η Οινοποιία TSANTALI με εντυπωσιακό περίπτερο στο Halle 17-F71.

SHARE:

24Media Network