34χρονος παρενοχλούσε ανήλικη μέσω "skype"

34χρονος παρενοχλούσε ανήλικη μέσω "skype"

Είχε έρθει σε επικοινωνία με ανήλικη μέσω "skype" και την προέτρεπε να προβεί σε άσεμνες πράξεις

Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 34χρονου ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων

Είχε έρθει σε επικοινωνία με ανήλικη μέσω "skype" και την προέτρεπε να προβεί σε άσεμνες πράξεις

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία μητέρας 12χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος, μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, μέσω της εφαρμογή διαδικτυακών συνομιλιών "skype", την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη ήταν ο 34χρονος.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χθες (06-11-2013) το μεσημέρι, πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου στην Πάτρα.

Από την επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας καθώς και του λογαριασμού "skype" μέσω του οποίου συνομιλούσε με την ανήλικη.

Παράλληλα, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

(Πηγή:ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network