Α.Τ. Ομόνοιας: Καταδρομικό ντου με μολότοφ - Τραυματίες αστυνομικοί

Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας
Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας EUROKINISSI

Κινητοποίηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας-Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και προκάλεσε φθορές.

Απολογισμός μάχης σε ένα από τα κεντρικότερα Αστυνομικά Τμήματα της Πρωτεύουσας και μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, την στιγμή που οι δρόμοι ήταν γεμάτοι περαστικούς και αυτοκίνητα.

Δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ ομάδα 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος επί της οδού Βερανζέρου με βροχή από βόμβες μολότοφ και πέτρες και στη συνέχεια διέφυγαν προς τα Εξάρχεια.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να παραδοθούν στις φλόγες 5 σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, 3 υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών επί της Πλατείας Λαυρίου, ενώ μαύρισμα υπέστη από βόμβα μολότοφ και η σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών. Διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων, δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές μέχρι στιγμής.

Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας
Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας EUROKINISSI
Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας
Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας EUROKINISSI
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network