Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει την κινητοποίηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ την Πέμπτη

Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI

Τη στήριξή της στην κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διοργανώνεται με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, εξέφρασε η ΑΔΕΔΥ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), που διοργανώνεται, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει «διάταξη για την εκχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου των δήμων στους ιδιώτες».

«Μαζί με το χτύπημα στη συνδικαλιστική οργάνωση και έκφραση στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, θέλει και την πλήρη ιδιωτικοποίηση των εργατοτεχνικών υπηρεσιών. Η κυβέρνηση της ΝΔ αξιοποιεί ένα θεσμικό πλαίσιο που προϋπήρχε και δεν το αναίρεσε η προηγούμενη κυβέρνηση και το προχωρά ακόμα παραπέρα, εντάσσοντας και άλλους τομείς που βρίσκονται στο στόχαστρο διείσδυσης των ιδιωτών» επισημαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, στις 9:30 π.μ., έξω από τα γραφεία της (Καρόλου 24, Πλατεία Καραϊσκάκη).

ADVERTISING

«Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του αντεργατικού, αντιλαϊκού νομοσχεδίου» καταλήγει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network