ΑΕΚ: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κ15

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κ15
Περιπολικό αστυνομίας EUROKINISSI

Συνελήφθη οπαδός του ΠΑΟ που επιτέθηκε με μαχαίρι σε παίκτη της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ. Ο ίδιος δράστης εισήλθε και σε κατάστημα με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο.

Συνελήφθη ένας 20χρονος Έλληνας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ., καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του Αμαρουσίου, ο δράστης που είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, κρατώντας μαχαίρι, προσέγγισε έναν 15χρονο παίκτη της ομάδας Κ-15 της ΑΕΚ, που φορούσε ρούχα με διακριτικά της ομάδας του, τον εξύβρισε και αποπειράθηκε να τον πλήξει, πλην όμως ο 15χρονος απέφυγε το κτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο τελικά του έσκισε το μπουφάν και τη ζακέτα που φορούσε. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε τρέχοντας.

Κατά την προανακριτική διαδικασία που ανέλαβε αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και συνεχίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη.

Στο πλαίσιο αναζήτησής του πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο.

Βραδινές ώρες, ο προαναφερόμενος 20χρονος εισήλθε σε κατάστημα-εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι, στον λαιμό και τα πλευρά.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε, το αναδιπλούμενο μαχαίρι που προηγουμένως είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα