Άγιος Παντελεήμονας: Οι 6 κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 34χρονος δράστης της ομηρίας

Άγιος Παντελεήμονας: Οι 6 κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 34χρονος δράστης της ομηρίας
Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα ΙΝΤΙΜΕ

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο άνδρας που κρατούσε όμηρο την σύντροφό του στον Άγιο Παντελεήμονα. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της αρπαγής και ακόμη πέντε πλημμελήματα είναι ο 34χρονος Αιγύπτιος που την Πρωτοχρονιά εισέβαλε στο διαμέρισμα συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα και την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες, ενώ απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Το πέντε πλημμελήματα που του αποδόθηκαν είναι: κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα ΙΝΤΙΜΕ

Το χρονικό

Το περιστατικό ομηρίας συνέβη την Πρωτοχρονιά στην οδό Αλκιβιάδου 55. Ο δράστης είχε μεταβεί στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του όπου με απειλή μαχαιριού την πήρε από εκεί και την μετέφερε στο δικό του διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και την κρατούσε όμηρο.

Ο άνδρας από την Αίγυπτο απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα και όλη την πολυκατοικία με μία μπουκάλα υγραερίου που κρατούσε στα χέρια του.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και εκκένωσαν εγκαίρως όλη την πολυκατοικία, ενώ στο σημείο μετέβηκε και διαπραγματευτής.

Εισέβαλαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου, ακινητοποίησαν με αστραπιαίες κινήσεις τον άνδρα και τον συνέλαβαν, ενώ απελευθέρωσαν και την πρώην σύντροφό του από την Βουλγαρία που την κρατούσε όμηρο. Η γυναίκα που έζησε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του είναι καλά στην υγεία της.

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα ΙΝΤΙΜΕ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα