Άγγελος Μητρετώδης: Ευχαριστώ όσους μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό

Άγγελος Μητρετώδης: Ευχαριστώ όσους μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό

Ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένει στη Θεσσαλονίκη - Από την πρόξενό μας στην Αδριανούπολη και από τους δημοσιογράφους πληροφορήθηκαν οι οικογένειες των δύο ελλήνων στρατιωτικών ότι επίκειται η απελευθέρωσή τους, όπως είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά, επέστρεψε ο Αγγελος Μητρετώδης μαζί με τους γονείς του μετά την απελευθέρωσή του.

Ο στρατιωτικός, που αποφυλακίστηκε μετά από 167 ημέρες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, ευχαρίστησε  όλους για τη στήριξη και ευχήθηκε χρόνια πολλά.

"Μας μετέφεραν οι γονείς μας πάντα το κλίμα, τη στήριξη των ανθρώπων και τους ευχαριστούμε πολύ", δήλωσε στις κάμερες. "Τα υπόλοιπα, ό,τι αφορά τα υπηρεσιακά, θα τα πούμε όπως προβλέπεται", πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6. Όπως είπε, οι οικογένειες των δύο ελλήνων στρατιωτικών ενημερώθηκαν από την πρόξενό μας στην Αδριανούπολη και από τους δημοσιογράφους ότι επίκειται η απελευθέρωσή τους.

Φανερά συγκινημένος, ο Νίκος Μητρετώδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του, καθώς, όπως είπε, αγκάλιασε σα δικά του παιδιά τους δύο αξιωματικούς, καθώς και τον πρωθυπουργό, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, ενώ απέδωσε στην εγκράτεια, το θάρρος και την ψυχραιμία των δύο νέων την αντοχή που επέδειξαν, 5,5 μήνες φυλακισμένοι.

Ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ορεστιάδα, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η αδερφή του μόλις έχει γεννήσει και ο στρατιωτικός θα παραμείνει και σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να δει την οικογένειά του και το ανιψάκι του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλληνες στρατιωτικοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το διπλωματικό παρασκήνιο που οδήγησε στην απελευθέρωση των δύο

Κυβερνητικές πηγές: Ορθώς δεν συσχετίσαμε το θέμα των 8 Τούρκων με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Η στιγμή της σύλληψης των δύο στρατιωτικών

Συγκίνηση: Η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα

SHARE:

24Media Network