Ποιο Lockdown; Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στον Άγιο Ιωάννη, με ρεκόρ κρουσμάτων στην Αττική

Ποιο Lockdown; Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στον Άγιο Ιωάννη, με ρεκόρ κρουσμάτων στην Αττική
NEWS24/7

Αποκαρδιωτικές εικόνες σε ιερό ναό της Αθήνας. Όπως φαίνεται μάλιστα πολλοί πιστοί δεν φορούσαν ούτε μάσκα. Δείτε τα ντοκουμέντα του News 24/7.

Απίστευτες εικόνες έρχονται από το Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κυνηγού, στον Άγιο Ιωάννη, εν μέσω της διασποράς του κορονοϊού, μία μέρα μάλιστα που η Ελλάδα κατέγραψε 2353 νέα κρούσματα.

Από τα νέα κρούσματα, τα 1.159 εντοπίστηκαν στην περιφέρεια Αττικής, με τον κεντρικό τομέα Αθηνών και τον Πειραιά να παραμένουν στο “βαθύ κόκκινο”. Ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ.

Οι παρακάτω εικόνες του News 24/7 είναι ενδεικτικές…

NEWS24/7


NEWS24/7


Όπως μαρτυρούν και τα ντοκουμέντα, πολλοί πιστοί καταγράφονται να μην φορούν τις μάσκες τους, ενώ εντός του ιερού χώρου βρέθηκαν πολλοί περισσότεροι από εννέα, όπως προβλέπουν οι διατάξεις περί περιορισμού της διασποράς της πανδημίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7 ένας διάκονος συνιστούσε στους πιστούς που βρίσκονταν εντός, να είναι “προσεκτικοί”.

NEWS24/7


NEWS24/7

NEWS24/7


Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον νόμο για τον κορονοϊό “Δεν επιτρέπεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας, με εξαίρεση τις κηδείες, καθώς και την ατομική προσευχή.”

ΥΓ. Κατόπιν επικοινωνίας του Ιερού Ναού με το News 24/7 αποσαφηνίζεται πως το site προέβη σε επανόρθωση σχετικά με τις αναφορές περί τέλεσης Θείας Λειτουργίας καθώς πράγματι, σε εξέλιξη ήταν μόνο ατομική προσευχή. Όπως προκύπτει όμως από τα φωτογραφικά μας τεκμήρια που μπορείτε να δείτε παραπάνω, οι πιστοί που βρίσκονταν εντός του Ναού ήταν περισσότεροι από εννέα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα