Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο 34χρονος Αιγύπτιος μετά την απολογία του

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο 34χρονος Αιγύπτιος μετά την απολογία του
Στη φυλακή ο 34χρονος για την ομηρεία και τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του eurokinissi

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος για τον ξυλοδαρμό και την ομηρία της 31χρονης πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα. "Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη" δήλωσε το θύμα.

Προφυλακίστηκε πριν από λίγο ο 34χρονος Αιγύπτιος για τον ξυλοδαρμό και την ομηρία της 31χρονης πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο κατηγορούμενος, είπε πως «ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο…..».

Εκτός από το κακούργημα της αρπαγής και τα πέντε πλημμελήματα με τα οποία ήταν αντιμέτωπος κλήθηκε να απολογηθεί και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα των αρχών.

Παρούσα στα δικαστήρια με την έναρξη της απολογίας ήταν από νωρίς και η 31χρονη γυναίκα θύμα της ομηρίας αλλά και άγριου ξυλοδαρμού, τον οποίο ο κατηγορούμενος κατέγραφε και μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook.

Μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση της προφυλάκισης η γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους: «Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, το δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα