Αγνοείται 74χρονος στη Φθιώτιδα

Αγνοείται 74χρονος στη Φθιώτιδα
LAMIAREPORT.GR

Πρόκειται για κάτοικο Λυκόβρυσης Αττικής που έφυγε το απόγευμα της Παρασκευής από το σπίτι του στο στο Ροβολιάρι κι έκτοτε δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής.

Συναγερμός σήμανε ο απόγευμα του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και στη συνέχεια στην Πυροσβεστική και την 7 ΕΜΑΚ για ηλικιωμένο άτομο που αγνοείται στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας.

Πρόκειται για 74χρονο κάτοικο Λυκόβρυσης Αττικής που έφυγε το απόγευμα της Παρασκευής από το σπίτι του κι έκτοτε δεν ξαναέδωσε σημεία ζωής.

ADVERTISING

Ο γιος του τον αναζήτησε στο κινητό τηλέφωνο και σε γνωστά μέρη χωρίς αποτέλεσμα και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας.

Από το σήμα του κινητού τηλεφώνου, δόθηκε τελευταία φορά στίγμα στο Ροβολιάρι, κάτι που σήμανε συναγερμό στις αρχές της δυτικής Φθιώτιδας. Ήδη αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας και πυροσβέστες της Μακρακώμης βρίσκονται σε αναζήτησή του, ενώ λίγο μετά τις 19:30’ ζητήθηκε και η συνδρομή της 7 ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και εφτά πυροσβέστες.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το Ροβολιάρι έχει ξαναβγεί σε σήματα τηλεφώνων αγνοουμένων από λάθος και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο ηλικιωμένος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή, εικάζεται ότι πρόκειται πάλι για λάθος πληροφορία.

Ωστόσο θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες πριν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου στραφούν αλλού.

Πηγή: 

Lamiareport.gr

SHARE:

24Media Network