Αγωνία για την 17χρονη Μάγια – Εξαφανίστηκε από το Ηράκλειο πριν λίγες μέρες

Αγωνία για την 17χρονη Μάγια – Εξαφανίστηκε από το Ηράκλειο πριν λίγες μέρες
Χαμόγελο του παιδιού

Η οικογένεια της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου που αγνοείται, ανησυχεί ότι βρίσκεται με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Το σήμα του κινητού της εντοπίστηκε το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης και έκτοτε είναι κλειστό.

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 17χρονης Μάγιας Παπαδόπουλου που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/1) από το κέντρο του Ηρακλείου.

Το ανήλικο κορίτσι έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Πέμπτης για να επισκεφτεί κάποιο γιατρό και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της αλλά ούτε και με κάποιο άλλο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Ο πατέρας της 17χρονης Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στην τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, εξέφρασε τους φόβους του ότι η κόρη του μπορεί να έφυγε με έναν αλλοδαπό 20 χρόνια μεγαλύτερο της.

Το σήμα από το κινητό της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε ενεργοποιημένο στο Ηράκλειο, στις 17.55 το απόγευμα της Πέμπτης και έκτοτε είναι κλειστό.

Έχει ύψος 1,65 είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οι συγγενείς της 17χρονης εκτιμούν ότι η Μάγια βρίσκεται στην Κρήτη καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της covid-19 είναι δύσκολο να ταξιδέψει.

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον πατέρας της, Γιώργο Παπαδόπουλο στο 6940990404 ή στην Άμεση Δράση (100).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα