Αγοραστός: Δέχτηκε προπηλακισμό από κατοίκους της Καρδίτσας – Τον φυγάδευσε η αστυνομία

Αγοραστός: Δέχτηκε προπηλακισμό από κατοίκους της Καρδίτσας – Τον φυγάδευσε η αστυνομία
O περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός Eurokinissi Sports

Κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στον Παλαμά Καρδίτσας προπηλάκισαν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, πετώντας του αντικείμενα και νερά.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, το μεσημέρι στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελλαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το karditsalive.net, όταν ο περιφερειάρχης προσέγγισε το σημείο γύρω στις 11.45, αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από πολίτες.

Η ένταση στη συνέχεια ανέβηκε και αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους που εκσφενδόνισαν και κάποια αντικείμενα και νερά.

 Στο σημείο έφθασε και αστυνομική δύναμη που απομάκρυνε τον κ. Αγοραστό, ο οποίος και αποχώρησε από τον Παλαμά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, την ώρα που η Θεσσαλία βιώνει την απόλυτη καταστροφή, ο κ. Αγοραστός προκάλεσε αίσθηση όταν τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για τις οποίες είπε ότι αν ήταν στο χέρι της Περιφέρειας, θα τις είχε αναβάλει.

«Δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας, αν ήταν απόφαση της Περιφέρειας, δεν θα γινόταν. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε, ότι δεν μπορεί να γίνουν εκλογές. Πως θα πάνε σε όλες αυτές τις περιοχές να ψηφίσουν;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός και συνέχισε:

«Το έχω θέσει το θέμα στο Υπουργείο και ζήτησα άμεση χρηματοδότηση για να γίνουν αυτά τα έργα γρήγορα και με ταχείες διαδικασίες. Διότι, αν πάνε με τις συνθήκες κανονικότητας, τα έργα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν μέσα σε χρονικά διαστήματα τέτοια που να επιτρέπουν την επαναφορά στην προγενέστερη κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν πάνε με τις κανονικές διαδικασίες θα μπει μπουλντόζα μέσα σε κανονικές διαδικασίες και χρονοβόρες. Λοιπόν, άμα πάνε με τις χρονοβόρες διαδικασίες δεν θα μπουν μπουλντόζες μέσα, μηχανήματα για να γίνουν τα έργα αυτά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπουν μετά από ένα χρόνο».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα