Αγρίνιο: 'Είμαι καθαρός' λέει ο πρώην σύντροφος της 44χρονης

Αγρίνιο: 'Είμαι καθαρός' λέει ο πρώην σύντροφος της 44χρονης
CITYVOICE.GR

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός», δήλωσε ο γιατρός λέγοντας παράλληλα πως έχουν ειπωθεί ακρότητες γύρω από την υπόθεση και τη δική του εμπλοκή

Υπερασπίζεται την αθωότητά του ο γιατρός πρώην σύντροφος της 44χρονης μητέρας  που βρέθηκε νεκρή πριν λίγες μέρες στην λίμνη Τριχωνίδα. Αν και η οικογένεια έκανε από την αρχή λόγο για δολοφονία τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή μιλούσαν για αυτοχειρία.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός», δήλωσε ο ίδιος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ανέφερε πως «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή».

ADVERTISING

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού, στο κινητό του ήρθε γραπτό μήνυμα από την 44χρονη που έλεγε: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή» και από εκείνη τη στιγμή ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος. Ο ίδιος την αναζήτησε στο σπίτι της αλλά όταν είδε απ’ έξω το αυτοκίνητό της αποχώρησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης - Ενεργοποιήθηκε το Viber της

Αιτωλοακαρνανία: Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης μητέρας

Τριχωνίδα: Η νεκροτομή αποκλείει εγκληματική ενέργεια για τη 44χρονη

SHARE:

24Media Network