Άλιμος: Μία σύλληψη για τους πυροβολισμούς στην πολυκατοικία

Άλιμος: Μία σύλληψη για τους πυροβολισμούς στην πολυκατοικία
Η πολυκατοικία στον Άλιμο. Eurokinissi

Ενας 34χρονος συνελήφθη για τους πυροβολισμούς έξω απο πολυκατοικία στον Άλιμο. Παραδέχθηκε οτι πυροβόλησε 9 φορές. Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Γλυφάδα όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 34χρονος Έλληνας, ως ο δράστης των πυροβολισμών που κατέληξαν σε πολυκατοικία επί της οδού Κουμουνδούρου, στο Άλιμο.

Στην κατοχή του βρέθηκε και το 9άρι πιστόλι που χρησιμοποίησε όπως και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ακόμη κάλυκες και όλα τα ευρήματα ταυτοποιήθηκαν βαλλιστικά με τον κάλυκα που βρέθηκε στο σημείο.

Ο ίδιος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως ήταν εκείνος υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς, πως δεν είχε καμία σχέση με ενοίκους της πολυκατοικίας και ισχυρίστηκε πως τον ακολουθούσαν άγνωστα άτομα και εν κινήσει από το αυτοκίνητό του, αποφάσισε να πυροβολήσει για εκφοβισμό 9 φορές, με αποτέλεσμα, συνολικά 5-6 σφαίρες να καταλήξουν στους τοίχους και τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας.

Ο ίδιος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για παράνομη οπλοκατοχή και συνελήφθη ξανά τώρα για παράνομη οπλοκατοχή, πυροβολισμούς και πρόκληση φθορών. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ογκώδη και γυμνασμένο άντρα και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν δραστηριοποιείται σε κυκλώματα προστασίας σε νυχτερινά καταστήματα κλπ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα