Ανεπιθύμητο κηρύσσει τον Ομπάμα ο δήμος Καισαριανής

ΗΠΑ 9/3/2010--Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο παρουσία του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα (φωτο) , του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου  και του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου.
(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ)
ΗΠΑ 9/3/2010--Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο παρουσία του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα (φωτο) , του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε σχετικό ψήφισμα

Ψήφισμα με το οποίο κηρύσσεται «ανεπιθύμητος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα» συνέταξε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καισαριανής. Παράλληλα, δηλώνει την πρόθεση της δημοτικής αρχής να συμμετάσχει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με το λαϊκό κίνημα.

Αναλυτικότερα το Ψήφισμα του δήμου Καισαριανής αναφέρει τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής συντάσσεται με το λαϊκό αίσθημα και τους φορείς του κινήματος που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη, παραμονές του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα και στο πλαίσιο των σημερινών επικίνδυνων παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών που ξεδιπλώνονται στην περιοχή,.

Εξαιτίας αυτών των ανταγωνισμών συσσωρεύονται εύφλεκτο υλικό και μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πολεμική σύγκρουση στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τη «διαφήμιση» των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας, μετά το κάλεσμα της κυβέρνησης να έρθει το ΝΑΤΟ ως τοποτηρητής στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές. Προσδοκά έτσι η κυβέρνηση ανταλλάγματα για λογαριασμό της ντόπιας πλουτοκρατίας παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το λαό μας και τους λαούς της γειτονιάς μας.

Ο λαός, οι μαζικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της Αθήνας πρέπει να επαγρυπνούν για τις εξελίξεις υψώνοντας φωνή αντίστασης σε ό,τι σηματοδοτεί αυτή η επίσκεψη.

Το δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα συμμετέχει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με το λαϊκό κίνημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπαράκ Ομπάμα
SHARE:

24Media Network