Ανοίγουν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες- Οι κανόνες λειτουργίας

Ανοίγουν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες- Οι κανόνες λειτουργίας
Παραλία της Αττικής AP

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες. Ήδη οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες έχουν στηθεί και περιμένουν να υποδεχθούν τους πρώτους λουόμενους.

Ανοίγουν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες της χώρας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα στη χθεσινή ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς και μιας και ο υδράργυρος έχει ήδη ανέβει, αναμένεται να δούμε εικόνες συνωστισμού στις παραλίες.

Παράλληλα, από σήμερα μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ. σε 50 τ.μ. ανά άτομο.

Σημειώνεται ότι παράλληλα, από τις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι τα σχολεία με τους μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων όλης της χώρας να επιστρέφουν στα θρανία, ενώ την ίδια ημέρα επαναλειτουργούν τα διοικητικά δικαστήρια, καθώς και ορισμένες διαδικασίες σε πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, με βάση εξειδίκευση που θα ακολουθήσει. Ακόμα, από τις 10 Μαΐου, επαναλειτουργούν τα δια ζώσης τμήματα φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων, όπως οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι εξετάσεις τίτλων επάρκειας ξένων γλωσσών.

Στις 15 Μαΐου ανοίγουν οι υπερτοπικές μετακινήσεις, ενώ από τις 17 επανεκκινούν οι πρακτικές, οι κλινικές και οι εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια, ενώ επιτρέπεται η δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα