Ανοίγουν προσωρινά μπλόκα στη βόρεια Ελλάδα

Αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης από αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016.
(EUROKINISSI)
Αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης από αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανοικτοί θα παραμείνουν οι δρόμοι στη Βόρεια Ελλάδα, όπως αποφάσισαν οι αγρότες της περιοχής, εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού. Πού παραμένουν παραταγμένα τα τρακτέρ

Ανοικτούς δρόμους προσωρινά, λόγω επιδείνωσης του καιρού, αποφάσισαν στα περισσότερα μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας οι αγρότες, όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εξαίρεση αποτελούν τα 8 μπλόκα στη Δυτική Μακεδονία και τον κόμβο Νησελίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, που είναι σ' επ' αόριστον αποκλεισμό περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

Ίδια παραμένει η κατάσταση στα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, με τους Έλληνες αγρότες να έχουν ανοικτά τα σύνορα, αλλά τους Βούλγαρους αυτοκινητιστές να τα κρατούν κλειστά στη γειτονική χώρα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα τελωνεία Ευζώνων και Δοϊράνης.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στο deltiokairou.gr

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: