Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστή και αστυνομικών στο Μαρούσι

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστή και αστυνομικών στο Μαρούσι

Ο άγνωστος άντρας εισέβαλε σε σουπερμάρκετ και στη συνέχεια δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και ως πελάτες στον χώρο, τον ακολούθησαν και τον κάλεσαν να παραδοθεί

Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα σε σουπερμάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», στη συμβολή των οδών Χατζηαντωνίου και Δημητρίου Ράλλη. Ξαφνικά, ένας άγνωστος άντρας εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ανάγκασε τις υπαλλήλους να του παραδώσουν όσα χρήματα είχαν στα ταμεία.

Δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, περίμεναν να βγει από το κατάστημα, τον ακολούθησαν πεζή και τον κάλεσαν να παραδοθεί με προτεταμένα τα όπλα τους, όμως εκείνος αντέδρασε, πυροβολώντας προς το μέρος τους και τρέχοντας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ο δράστης κατάφερε τελικά να διαφύγει, ενώ από εκείνη την ώρα η περιοχή έχει κατακλειστεί από περιπολικά της Αστυνομίας που πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ενόπλου, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Από την μέχρι στιγμής ενημέρωση, δεν προκύπτει από την ανταλλαγή των πυροβολισμών να προκλήθηκε τραυματισμός.  

SHARE:

24Media Network