Άνθιμος: "Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου"

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ--(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ--(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με αστυνομική συνοδεία θα κυκλοφορεί στο εξής ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Όπως αποκάλυψε δέχεται απειλές για τη ζωή του, που αποδίδει στη στάση του στα εθνικά θέματα (Vid)

Την καταγγελία ότι απειλείται η ζωή του, έκανε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Άνθιμος, η ιστορία αυτή κρατά περίπου ένα χρόνο, ωστόσο δεν το είχε αναφέρει ποτέ. Λεπτομέρειες για την υπόθεση έχει προαναγγείλει ότι θα δημοσιεύσει η εφημερίδα "Αγγελιοφόρος".

Οι αρχές ενημέρωσαν τον μητροπολίτη, ότι θα πρέπει να έχει πάντα μαζί του συνοδεία, διότι υπάρχει ανησυχία για την σωματική του ακεραιότητα.

"Δεν ανησυχώ, αλλά έχουν δίκιο. Έτσι που είναι τα πράγματα και υπάρχουν και παράγοντες που είναι ξένοι. Δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά εξαιτίας της συμμετοχής μου στη συζήτηση για τα εθνικά θέματα, το ζήτημα των Σκοπίων, της Τουρκίας και της Θράκης, κάποιοι ενοχλούνται" είπε ο μητροπολίτης.

Ο μητροπολίτης, θεωρεί ότι επειδή έχει προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της Ελλάδας, έχει γίνει στόχος και στο εξής θα κυκλοφορεί με δύο αστυνομικούς για την ασφάλειά του. Ο ίδιος σημειώνει πάντως ότι δεν φοβάται και δεν ανησυχεί.

Αναφερόμενος στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε ότι δεν πρέπει να διολισθήσουμε στη βία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άνθιμος για τις απειλές κατά της ζωής του

SHARE:

24Media Network