Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Συλαλλητήριο από την ΚΕΕΡΦΑ για την δίκη της "Χρύσης Αυγής" από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, το οποίο συνεδριάζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συλαλλητήριο από την ΚΕΕΡΦΑ για την δίκη της "Χρύσης Αυγής" από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, το οποίο συνεδριάζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, κατά την οποία θα βραβευτούν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Πειραιά, κινητοποίησε την ΚΕΕΡΦΑ

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, σήμερα Κυριακή (13/12, 11:00) με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ειδικότερα, η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς Καραϊσκου 111, 7ος όροφος, στις 12:00 εκδήλωση απονομής επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους Πειραιά παρουσία του γενικού γραμματέα της, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Πειραιά Νίκου Κούζηλου και Γιάννη Λαγού.

Η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά «ετοιμάζεται να βραβεύσει τους δολοφόνους νεοναζί που συμμετείχαν στην επίθεση στο εκλογικό τμήμα στο Κερατσίνι, το σχολείο του Παύλου Φύσσα, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Λαγού».

Προσθέτει ότι «αυτή η πρόκληση της Χρυσής Αυγής να δώσει βραβεία τραμπουκισμού, θα πέσει στο κενό».

SHARE:

24Media Network