Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα προσθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε η 33χρονη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα προσθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε η 33χρονη
Στιγμιότυπο από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας Eurokinissi

Η γυναίκα αρνείται τις βαριές κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου της υποστηρίζει ότι κίνητρό της ήταν να προστατέψει το κοριτσάκι από το ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον

Αίτημα για νέα διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου της, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της, δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού. Η 33χρονη ισχυρίζεται πως πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει την ανήλικη και να την περιποιηθεί, ενώ υποστήριξε πως χορήγησε ηρεμιστικό στην 10χρονη γιατί ήταν ανήσυχη και ήθελε να τη βοηθήσει να κοιμηθεί.
 

Ομολόγησε κυνικά ότι έχει σεξουαλική προτίμηση στα ανήλικα παιδιά. Παραδέχτηκε ότι νάρκωσε την μικρή με ηρεμιστικά και κοκαΐνη και ότι ασέλγησε πάνω στο κορμί της. Λίγες ώρες όμως μετά την αρχική ομολογία, αρνείται ότι την απήγαγε, αρνείται ότι την θώπευσε και μέσω του δικηγόρου της, ζητά συγγνώμη. Αρνείται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού, με συναίνεση της ανήλικης πήγαν στο σπίτι της.

Σε ό,τι αφορά την ασέλγεια, η κατηγορούμενη δήλωσε ότι την ώρα που την φρόντιζε, της άλλαξε ρούχα, την έκανε μπάνιο, της έβαλε σαμπουάν, σαπούνι ή λάδι, την άγγιξε και την χάιδεψε στο σώμα όπου χρειαζόταν. Καμία άλλη σεξουαλική πράξη.

Η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η αρπαγή του παιδιού, ανάγκασε την 33χρονη να αφήσει ελεύθερο το παιδί, έπειτα από 44 ώρες. Η μικρή είπε στους αστυνομικούς, ότι της έκανε μακιγιάζ στο πρόσωπο με σκιές και κραγιόν και την έβγαζε φωτογραφίες.

Για να εξαφανίσει κάθε αποδεικτικό υλικό ενοχής, αποφάσισε να καταστρέψει το λάπτοπ της, το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν σπασμένο στα σκουπίδια. Οι αρχές εντόπισαν την 33χρονη στην Παραλία Κατερίνης και την συνέλαβαν μέσα σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Στο σπίτι της, βρέθηκαν χειροπέδες και ερωτικά βοηθήματα. Η 33χρονη, είχε πάνω της 7.000 ευρώ και οι Αρχές εξετάζουν πίσω την υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα ή διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Η 33χρονη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΙ” το μεσημέρι του Σαββάτου, ζήτησε δημόσια συγγνώμη και αρνήθηκε οτιδήποτε έχει να κάνει με κακοποίηση προς το παιδί, επιμένοντας ότι “απλώς την έπλυνε και την καθάρισε” Την ίδια στιγμή, στην πρώτη της κατάθεση δήλωσε πανικοβλημένη και τρομοκρατημένη και υποστήριξε πως δεν ήξερε τι έκανε.

“Αρχικά θέλω να ζητήσω, έχω ζητήσει ήδη δημόσια συγγνώμη, ξαναζητώ δημόσια συγγνώμη και προς την οικογένεια και το παιδί. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης ή οτιδήποτε άλλο προς το παιδί, παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε. Αρνούμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό ή κακοποίηση προς το παιδί, δεν το κακοποίησα, δεν το πείραξα καθόλου, δεν το άγγιξα, τίποτα παραπάνω πέρα από το ότι το έπλυνα, το καθάρισα, γιατί ήταν πολύ βρώμικη. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα έχω εξουσιοδοτήσει τον κ. Νουλέζα Βασίλη, ο οποίος με εκπροσωπεί και τον ευχαριστώ κιόλας πολύ δημόσια γι’ αυτό το πράγμα, για να αποδειχθεί η αθωότητά μου και τον εμπιστεύομαι απόλυτα στη δουλειά που κάνει για μένα”, είπε μέσα από το κρατητήριο.

Ενώ συνέχισε: “Φυσικά και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ, ώστε να σβηστεί αυτή η ιστορία από το παιδί και όποιο τραύμα έχει αφήσει, καθώς έχει πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα αυτή η ιστορία γενικότερα. Δεν θέλω να εξαγοράσω καμία φυσικά συνείδηση, παρά μόνο καλό να προσφέρω και να κάνω. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, είμαι σε δύσκολη κατάσταση, εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά και για εκείνη και για μένα φυσικά”, δήλωσε η κατηγορούμενη.

Οι υποψίες πως πίσω από τις ενέργειές της 33χρονης κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ενισχύεται και με τα όσα είπε η μικρή στους αστυνομικούς. Το κορίτσι υποστήριξε ότι η γυναίκα τη μακιγιάρισε και στη συνέχεια άρχισε να τη φωτογραφίζει.

Οποιαδήποτε μηνύματα και φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί από κινητά και υπολογιστές πάντως μπορούν να αναρτηθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα