Απαγορεύεται από σήμερα εντελώς η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συγκέντρωσης νερών στο ύψος της Χαμοστέρνας, από την έντονη βροχόπτωση στην Αθήν το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Η βροχή έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους της πρωτεύουσας. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συγκέντρωσης νερών στο ύψος της Χαμοστέρνας, από την έντονη βροχόπτωση στην Αθήν το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Η βροχή έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους της πρωτεύουσας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει για όλα τα οχήματα, μέχρι και τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας, εδαφικής αρμοδιότητας Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ανακοινώνεται από την Τροχαία, ότι για λόγους οδικής ασφάλειας, από σήμερα 20 Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κ.λπ.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “CYCLON”) μέχρι και τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας, εδαφικής αρμοδιότητας Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Του περιορισμού αυτού εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθεισών ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ. αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

ADVERTISING

Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός, δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, Φονικές πλημμύρες στην Αττική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μάνδρα: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Έως και 13 συλλήψεις για πλιάτσικο στους πλημμυροπαθείς σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

Έκτακτη ενίσχυση 900.000 ευρώ στους δήμους Μάνδρας και Μεγαρέων

SHARE:

24Media Network