Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ξεπέρασαν τους 13.000 οι παραβάτες

Έλεγχοι της αστυνομίας στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας
Έλεγχοι της αστυνομίας στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας EUROKINISSI

Εξακολουθούν να διαπιστώνονται παραβιάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού σε όλη τη χώρα.

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 31 Μαρτίου, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 2.561 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, 1051 στην Αττική, 212 στη Θεσσαλονίκη, 212 στη Δυτική Ελλάδα, 166 στα Ιόνια Νησιά, 138 στην Κεντρική Μακεδονία, 131 στην Κρήτη, 126 στην Πελοπόννησο, 108 στη Θεσσαλία, 104 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 91 στη Στερεά Ελλάδα, 85 στο Νότιο Αιγαίο, 81 στην Ήπειρο, 40 στο Βόρειο Αιγαίο και 16 στη Δυτική Μακεδονία.

ADVERTISING

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί 13.195 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κλπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις και συνελήφθησαν 9 άτομα. Συγκεκριμένα, δύο στην Ήπειρο, δύο στη Θεσσαλία, δύο στο Νότιο Αιγαίο, ένας στην Αττική, ένας στη Θεσσαλονίκη, ένας στην Κρήτη.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 318 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 326 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Απαγόρευση Κυκλοφορίας
SHARE:

24Media Network