Απάντηση Θάνου στη μήνυση Βγενόπουλου

Απάντηση Θάνου στη μήνυση Βγενόπουλου
Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άρειο Πάγο, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Για "αθλιότητες, κατασκευασμένα, αισχρά ψεύδη" κάνει λόγο η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, η οποία απαντά στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Βγενόπουλος

Για “αθλιότητες, κατασκευασμένα, αισχρά ψεύδη” κάνει λόγο η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, λίγες ώρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Βγενόπουλος.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου υποστηρίζει πως η περαιτέρω ενέργειες της θα καθοριστούν από το περιεχόμενο της μήνυσης του επιχειρηματία, την οποία αναμένεται να πάρει στα χέρια της.

Θεωρεί δε ότι πρόκειται για μέρος μιας γενικότερης επίθεσης που δέχεται. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα μήνα περίπου η πρόεδρος του Αρείου Πάγου με ανακοίνωση της είχε αναφερθεί στις “βολές” που δέχεται “από ορισμένα πρόσωπα, τα οποία παραπληροφορούν τους ΄Ελληνες πολίτες, προσπαθώντας να κλονίσουν την εμπιστοσύνη τους προς τον θεσµό και προς το πρόσωπό µου, επειδή, προφανώς, «ενοχλούνται», µε την ευσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων µου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα