Απίστευτο: Μεγάλη καφετέρια-στέκι στο Κολωνάκι έκανε ρευματοκλοπή

Απίστευτο: Μεγάλη καφετέρια-στέκι στο Κολωνάκι έκανε ρευματοκλοπή

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο της ΔΕΗ μαζί με αστυνομικούς, εντοπίστηκε η εκτεταμένη και προκλητική ρευματοκλοπή της επιχείρησης από διπλανό κτίριο και συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας της επιχείρησης.

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη αποκάλυψη ήρθαν αστυνομικοί και κλιμάκιο της ΔΕΗ που από κοινού διενήργησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε πασίγνωστη και εμβληματική καφετέρια της Πλατείας Κολωνακίου, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Πρόκειται για μία καφετέρια που συχνάζουν πολλοί διάσημοι και πολιτικοί, πασίγνωστη σε όλους και μία εύρωστη οικονομικά επιχείρηση που σίγουρα εντυπωσίασε το μικτό κλιμάκιο ελέγχου όταν ανακάλυψαν την εκτεταμένη ρευματοκλοπή που γινόταν… σαν να ήταν παράπηγμα σε καταυλισμό της Δυτικής Αττικής.

Η ρευματοκλοπή γινόταν από παροχή διπλανού κτιρίου και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από το μικτό κλιμάκιο ελέγχων, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθύνου λειτουργίας του καταστήματος.

Πλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί πόσο καιρό η επιχείρηση έκλεβε ρεύμα για να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και για να εξακριβωθούν τα διαφυγόντα κέρδη της ΔΕΗ από την επιχείρηση, ώστε αυτά να διεκδικηθούν με τα ανάλογα πρόστιμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα