Απίστευτο! Μητροπολίτης Γρεβενών κατέβαζε τις μάσκες των πιστών για να προσκυνήσουν τον σταυρό

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ

Με το δάχτυλο και εντελώς απροκάλυπτα κατέβαζε ο Μητροπολίτης Γρεβενών τις μάσκες των επισήμων που έσπευσαν να ασπαστούν τον σταυρό κατά τη διάρκεια αγιασμού.

Την ώρα που τα Γρεβενά βρίσκονται στο "κόκκινο" του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγιασμού με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Γρεβενών, Δαβίδ.

Όπως φαίνεται στις απίστευτες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Μητροπολίτης κατεβάζει με το δάχτυλο τις μάσκες επισήμων και καθηγητών για να τους αγιάσει και να φιλήσουν το σταυρό, αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού.

ADVERTISING

Το περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, κατά τη διάρκεια του αγιασμού των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τον δήμαρχο και γιατρό στο επάγγελμα, Γ. Δασταμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γ. Γιάτσιο να κατεβάζουν μόνοι τους τις μάσκες.

Ο μόνος που αρνήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα, αλλά και να "ξεφύγει" από τα… δάχτυλα του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Θ. Θεοδουλίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network