Από 15 έως 25 ετών οι απαγωγείς και ληστές του 14χρονου στις Αχαρνές

Από 15 έως 25 ετών οι απαγωγείς και ληστές του 14χρονου στις Αχαρνές

Ένας 15χρονος συνελήφθη και τρία ακόμα άτομα αναζητούνται για την πρωτοφανή υπόθεση της απαγωγής του 14χρονου στις Αχαρνές με σκοπό τη ληστεία

Από 15 έως 25 ετών είναι οι τέσσερις απαγωγείς του 14χρονου στις Αχαρνές, η υπόθεση του οποίου προκάλεσε σάλο.

Πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς ηλικίας 15,19, 21 και 25 ετών. Το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου συνελήφθη στις Αχαρνές ο 15χρονος ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις. Σε βάρους τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Η υπόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ως εξής: Το πρωί της 10ης Οκτωβρίου ο 14χρονος μετέβαινε στο σχολείο του όταν οι τέσσερις προαναφερόμενοι, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, τον ανάγκασαν με χρήση σωματικής βίας να επιβιβαστεί στο όχημα και του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού του.

Στη συνέχεια τον πήγαν σε σπίτι, με έναν εκ των δραστών να τον φυλάει. Οι άλλοι πήγαν στο σπίτι του 14χρονου, μπήκαν μέσα με τα κλειδιά που είχαν αρπάξει και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επέστρεψαν στο σπίτι που κρατούνταν ο 14χρονος, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον παράτησαν σε κάποιο σημείο στις Αχαρνές. 

SHARE:

24Media Network