Αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΓΣΣΕ λίγο πριν κάνει δηλώσεις. Του πέταξαν ποτήρι καφέ και χαρτιά

Αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΓΣΣΕ λίγο πριν κάνει δηλώσεις. Του πέταξαν ποτήρι καφέ και χαρτιά
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Phasma

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα ενάντια στο ασφαλιστικό. Αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων. Αποχώρησε πριν κάνει καλά καλά δηλώσεις

Αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων στα Προπύλαια.

Ειδικότερα, ομάδα διαδηλωτών αντέδρασε στην παρουσία του και πέταξε εναντίον του ένα ποτήρι καφέ και χαρτιά, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποχώρησε.

O επιστημονικός κλάδος και οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται στους δρόμους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες αντιδρώντας στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης και την αύξηση των εισφορών τους που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, δικαστικοί επιμελητές και όλος ο επιστημονικός κόσμος πραγματοποίησαν ογκώδες συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Στο μεταξύ, σε ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επί της Πανεπιστημίου, προχώρησαν το πρωί οι εργαζόμενοί του, με αιχμή το ασφαλιστικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα