Απόδραση κρατούμενου από το Ιπποκράτειο με… ταξί

Απόδραση κρατούμενου από το Ιπποκράτειο με… ταξί

Να αποδράσει από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης κατάφερε κρατούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ο οποίος επρόκειτο να μεταφερθεί στη φυλακή. Έφυγε από το νοσοκομείο με... ταξί

Με ταξί κατάφερε να αποδράσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, 32χρονος κρατούμενος, ο οποίος είχε μεταχθεί νωρίτερα στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 32χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία, βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία του “Ιπποκράτειου” απ’ όπου κατάφερε, γύρω στις 3.30 το απόγευμα, να ξεφύγει από τους φρουρούς.

Φορώντας παντόφλες και όντας δεμένος με επιδέσμους στο ένα πόδι, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νοσοκομείου όπου επιβιβάστηκε σε ταξί, από τον οδηγό του οποίου, ζήτησε να κατευθυνθούν προς τα δυτικά.

Οι κινήσεις του 32χρονου κίνησαν τις υποψίες του ταξιτζή, ο οποίος αφού αποβίβασε τον δραπέτη, όπως του ζήτησε, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος είχε συλληφθεί τις τελευταίες μέρες και έκτοτε κρατείτο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ευόσμου.

Σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα