Απόστολος Γκλέτσος: Εκτός εαυτού στο Περιφερειακό Συμβούλιο – “Ακούς τι σου λέω;”

Απόστολος Γκλέτσος: Εκτός εαυτού στο Περιφερειακό Συμβούλιο – “Ακούς τι σου λέω;”
Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Lamianow.gr

Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα έργα στην Εύβοια. Άρχισε να φωνάζει όταν τον διέκοψαν την ώρα που μιλούσε.

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε ο γνωστός ηθοποιός και επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης, Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος το απόγευμα της Τρίτης (16/11).

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πυρόπληκτη Εύβοια, με τον κ. Γκλέτσο να ζητά περισσότερες διευκρινίσεις, ενώ όταν τον διέκοψαν την στιγμή που μιλούσε, ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίσκεται εκτός εαυτού.

Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα”, ανέφερε αρχικά σε ήρεμο τόνο ο Απόστολος Γκλέτσος, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας, ζήτησε από τον ηθοποιό να τον αφήσει να ολοκληρώσει, με τον τελευταίο να ξεσπά:

“Πρόεδρε, άκουσες τι σου είπα; Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα; Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς, χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς τίποτα και ο κόσμος πεινάει. Μη μιλάς, μη μιλάς. Μη μιλάς, όταν μιλάω, το άκουσες; Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει”.

Αμέσως μετά, όπως φαίνεται στο βίντεο του Lamianow.gr, ο κ. Σπανός ανέφερε πως “οι απειλές περισσεύουν”, με τον κ. Γκλέτσο να συνεχίζει:

“Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Φεύγω, γεια σου. Εγώ φεύγω, γιατί εγώ δουλεύω για να ζήσω, αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός. Με πολιτικούς μηχανικούς, με οικονομολόγους και με δικηγόρους”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα