Επεισόδια με αγρότες έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Επεισόδια με αγρότες έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Αγρότες προσπάθησαν να επιτεθούν εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες προέβησαν σε ρίψη χημικών. Κλειστές οι οδοί Αχαρνών και Λιοσίων από το ύψος της Ηπείρου

Έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, έχουν συγκεντρωθεί οι αγρότες της Κρήτης, που έφθασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο ζητώντας από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.

Ένταση σημειώθηκε, πριν από λίγη ώρα, με ρίψη χημικών, όταν κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να επιτεθούν εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ, που βρίσκονται στην περιοχή. Οι αγρότες έσπασαν τζάμια από κλούβες με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο, με κυνηγητά στους γύρω δρόμους.

Οι αγρότες χρησιμοποίησαν τις κατσούνες τους εναντίον των ΜΑΤ, που έκαναν εκτεταμένη ρίψη χημικών. Σημειώθηκαν δύο προσαγωγές.

Αφορμή για τα επεισόδια ήταν η άρνηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου να δεχθεί συνάντηση με 40 αγρότες.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΦΙΞΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙ Α ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.(Eurokinissi-ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Έπειτα οι αγρότες κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Κουμουνδούρου, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση, και επέστρεψαν πίσω στη πλ. Βάθη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα