“Απόβαση” από μέλη του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα – Προς αναβολή το συνέδριο της ΓΣΕΕ

“Απόβαση” από μέλη του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα – Προς αναβολή το συνέδριο της ΓΣΕΕ
tharrosnews.gr

Αυτή την ώρα δεν επιτρέπεται η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο. Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να αρχίσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

Από νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται στην οδό Ναυαρίνου στην παραλία της Καλαμάτας, έξω από το ξενοδοχείο “Ελίτ” με στόχο να παρέμβουν στις εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ

Αυτή την ώρα δεν επιτρέπεται η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω υπό αυτές τις συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να αρχίσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

Η κυκλοφορία στην οδό Ναυαρίνου στο ύψος του ξενοδοχείου  είναι κλειστή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση- κάλεσμα που εξέδωσε ΠΑΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής:

«Νέο συλλαλητήριο αύριο το πρωί, απέναντι στη συνδικαλιστικη μαφία!

Με ΜΑΤ, εισαγγελείς και μπράβους η ηγεσία της ΓΣΕΕ σκοπεύει να νομιμοποιήσει την παρουσία των γνωστών εργοδοτών, όλων των βρόμικων νοθειών σε ένα στημένο συνέδριο-παρωδία, με μόνο στόχο να διαμορφώσουν στην κάλπη πλαστούς συσχετισμούς. Εδώ και τρεις μέρες στα τουριστικά θέρετρα της Καλαμάτας μέσα στην προκλητική χλιδή που η πλειοψηφία των εργαζομένων δε θα μπορέσει να δει ποτέ στη ζωή της, μια χούφτα εργατοπατέρες σε διαδρόμους και στα δωμάτια των ξενοδοχείων δολοπλοκούν για το πώς θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους αποκλείοντας δεκάδες αντιπροσώπους από πραγματικά σωματεία. Απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι έχουν γραμμένα στα παλιά τους παπούτσια τις αγωνίες και τα προβλήματα των εργαζομένων. Όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ και κάθε συνδικαλιστική πρακτική. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό τους η πραγματοποίηση συνεδρίου που θα συζητήσει πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων. Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ίδιων των εργαζομένων. Όλες και όλοι αύριο, στο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο Elite, στις 9:00 πμ»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα