Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του 46χρονου – “Με χτύπαγε στο κεφάλι μέχρι να λιποθυμήσω”

Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του 46χρονου – “Με χτύπαγε στο κεφάλι μέχρι να λιποθυμήσω”
Ο 46χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του στην Αργυρούπολη Eurokinissi

“Με χτύπαγε με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι μέχρι να λιποθυμήσω” αναφέρει μεταξύ άλλων η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον 46χρονο στην Αργυρούπολη. Ολόκληρη η κατάθεσή της.

Περιγραφές οι οποίες πραγματικά σοκάρουν περιέχονται στη δικογραφία η οποία έχει σχηματισθεί σε βάρος του 46χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

Το dikastikoreportaz.gr αποκαλύπτει την κατάθεση-φωτιά που έδωσε στην αστυνομία η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και δυο παιδιά.

Η 40χρονη αποκάλυψε σημεία και τέρατα σχετικά με το βίαιο παρελθόν του κατηγορούμενου υποστηρίζοντας ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα ακραίας βίας σε βαθμό λιποθυμίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει επί οκτώ χρόνια ήταν ουσιαστικά “όμηρος” στο διαμέρισμα της Αργυρούπολης καθώς κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησής της με τον 46χρονο, ήταν ελάχιστες οι φορές που είχε βγει έξω: “Ποτέ δεν με άφηνε να βγω μόνη μου και για κανένα λόγο έξω από το σπίτι. Ακόμα και μέσα στο σπίτι δεν με άφηνε να κυκλοφορώ σε όλους τους χώρους όταν βρίσκονταν οι άλλοι εκεί. Ακόμα και το φαγητό μου το έφερνε ο ίδιος στην κουζίνα…” κατέθεσε.

Το πρώτο δίμηνο η συμπεριφορά του άρχισε να γίνεται επιθετική δηλαδή άρχισε να με χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και σε όλο το σώμα, ενώ το πιο συχνό που έκανε ήταν να με πιέζει από τον λαιμό μέχρι να χάσω τις αισθήσεις μου…Τα χτυπήματα αυτά ήταν για ασήμαντα πράγματα και χωρίς αφορμή, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ μας. Αφού πολλές φορές δεν πήγαινα στο μπάνιο να πλύνω το πρόσωπό μου μην μπορώντας να αντικρύσω την μορφή μου στον καθρέπτη γιατί ήταν πολλές φορές παραμορφωμένο το πρόσωπό μου…” συνέχισε.

“Έφυγα”

Η πρώην σύντροφος του 46χρονου κατηγορούμενου αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης απέκτησαν δυο παιδιά ενώ κατάφερε να το σκάσει το 2009 ή το 2010 μαζί με τα παιδιά της όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι, σε συνεννόηση πάντα με τους γονείς της και τον δικηγόρο της ο οποίος του απέστειλε εξώδικο.

Όμως λίγο καιρό αργότερα έγινε προσπάθεια επανασύνδεσης: “Αυτός όμως άρχισε να γίνεται και πάλι βίαιος με ιδιαίτερη σκληρότητα και με χτυπούσε χωρίς αφορμή με ότι έβρισκε μπροστά του…Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ένα βράδυ, ενώ έκανα μπάνιο, εκείνος ήρθε μέσα στο μπάνιο τράβηξε την κουρτίνα του μπάνιου και με ρώτησε τι κάνω. Του είπα κάνω μπάνιο και μετά που ήμουν στην κουζίνα ήρθε και με έπιασε από τον λαιμό και εάν δεν ερχόταν η μικρή να αρχίσει να κλαίει σίγουρα θα είχα λιποθυμήσει. Τότε πήγα να πάρω τα παιδιά μου και να φύγω γιατί πιο δίπλα έμεναν οι γονείς μου αυτός όμως πήρε το γιο μου και εξαφανίστηκε. Εγώ πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και με συνοδεία τους πήγα με την κόρη μου στο πατρικό μου σπίτι. Αργότερα πήρα και το γιο μου με δικαστική απόφαση…” ανέφερε η 40χρονη.

“Κρέμασε σκυλί”

Στην συγκλονιστική κατάθεσή της η πρώην σύντροφος του 46χρονου αποκάλυψε και ένα ακόμη περιστατικό όταν δεν δίστασε να κρεμάσει το σκυλί του. Όπως είπε αρχικά του έριξε μπουνιές και στη συνέχεια το κρέμασε από την πέργκολα ζωντανό: “Εγώ πήγα αμέσως και το απεγκλώνισα…” Μάλιστα καταλήγοντας ανέφερε ότι η βίαιη συμπεριφορά του ήταν γνωστή στους συγγενείς του οι οποίοι όμως του έκαναν όλα τα χατίρια για να τον κρατάνε ήρεμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ η 40χρονη νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, με τον διασώστη του ΕΚΑΒ να καταθέτει ότι όταν μπήκε στο σπίτι σοκαρίστηκε από το θέαμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα