Άριελ Κωνσταντινίδη: “Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή”

Άριελ Κωνσταντινίδη: “Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή”
H Άριελ Κωνσταντινίδη στο Pop Up. youtube

"Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια", είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν στο θέατρο μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/1 η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, μέσα από την εκπομπή Pop Up.

Η δημοφιλής ηθοποιός, παίρνοντας δύναμη από το θάρρος της Ζέτας Δούκα, η οποία προχώρησε σε καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τα περιστατικά βίας που έχει δεχτεί και η ίδια στο θέατρο.

“Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα ‘κλειδιά’ για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας”, τόνισε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Ενώ συνέχισε: “Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα