Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο κατηγορούμενοι
Παιδικό καρότσι Getty Images/iStockphoto

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω. Το χρονικό του περιστατικού.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω, που αντιμετώπιζαν το κακούργημα της αρπαγής βρέφους κατά συναυτουργία.

Μετά τις απολογίες τους, τους επιβλήθηκαν οι δύο περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Το χρονικό του περιστατικού

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, στον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω, όπου μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις περίεργες και αμήχανες κινήσεις των δύο αντρών που κρατούσαν το μωράκι 8 μηνών και κάλεσε την Αστυνομία, άντρες της οποίας ακινητοποίησαν τους δύο υπόπτους και τους οδήγησαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω.

Εκεί ισχυρίστηκαν ότι δήθεν είχαν βγάλει βόλτα το μωρό μίας 31χρονης φίλης τους από την Αλβανία, την οποία είχαν επισκεφτεί νωρίτερα στο σπίτι της όμως σύντομα παραδέχτηκαν ότι άδραξαν την ευκαιρία όταν η μάνα του παιδιού πήγε στο μπάνιο και της πήραν το μωρό με σκοπό να το δώσουν για παράνομη υιοθεσία που είχαν ήδη κανονίσει και είχαν δώσει σχετικό ραντεβού στον σταθμό του Μετρό.

Η μητέρα του παιδιού που κλήθηκε στην Ασφάλεια, παραδέχτηκε μεν πως οι δύο άντρες ήταν γνωστοί της και όντως την είχαν επισκεφτεί στο σπίτι της νωρίτερα, όμως αρνήθηκε πως γνώριζε οτιδήποτε για τις προθέσεις τους και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα