ΑΣΕΠ: Νέοι πίνακες υπαλλήλων σε ανώτατα ιδρύματα στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΚ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΣΕΠ- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ--ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης
φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Οι νέοι πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για λόγους διαφάνειας

Νέους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων μόνο για τον κλάδο ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού των Πανεπιστημίων Πατρών και Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας, σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλαν οι Διευθύνσεις Διοικητικού των ως άνω πανεπιστημίων, κατήρτισε το ΑΣΕΠ, σε ορθή επανάληψη.

Επισημαίνεται, δε, ότι οι πίνακες διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Επίσης, το ΑΣΕΠ έκανε γνωστό ότι κατήρτισε και τους νέους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων, που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του ανώτατου ιδρύματος.

Οι πίνακες καταρτίστηκαν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας ανά κατηγορία, κλάδο ή/ και ειδικότητα, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού του πανεπιστημίου.

Για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων, βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι νέοι πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

SHARE: