Αυτόπτης μάρτυρας στη Χίο: Πώς έγινε το δυστύχημα με την μπασκέτα που σκότωσε το 19χρονο

Αυτόπτης μάρτυρας στη Χίο: Πώς έγινε το δυστύχημα με την μπασκέτα που σκότωσε το 19χρονο

Ο ιδιοκτήτης επιχείρησης που βρέθηκε άμεσα στο σημείο της τραγωδίας, εξιστορεί πως έγινε το δυστήματα με την μπασκέτα στη Χίο που κόστισε τη ζωή στον άτυχο νέο.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 19χρονος στη Δασκαλόπετρα της Χίου, όταν έπεσε και τον καταπλάκωσε μπασκέτα ενώ έπαιζε με τους φίλους του, μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έσπευσε πρώτος στο σημείο της τραγωδίας.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις 10 και μισή το πρωί, αποκαλύπτει ο μάρτυρας μιλώντας στο politischios.gr, και ενώ η επιχείρησή του ήταν γεμάτη κόσμο. Για το συμβάν τους ενημέρωσε φίλος του 19χρονου, ο οποίος "ήταν σε κατάσταση πανικού.

Φτάνοντας στο σημείο, βρήκαν το νεαρό "πεσμένο σε ένα λουτρό αίματος".

Στο σημείο βρέθηκε και μία γυναίκα που εργάζεται στο τοπικό νοσοκομείο και επιβεβαίωσε ότι "ο σφυγμός του ήταν πολύ χαμηλός".

Ο 19χρονος είχε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού "από το πέσιμο στο έδαφος, όχι από την μπασκέτα.

Ο ίδιος επισημαίνει τέλος ότι "τα τελευταία χρόνια δεν έχω δεν ποτέ κανέναν να κάνει συντήρηση στην μπασκέτα", η οποία "ήταν πιασμένη σε πολύ ψηλό τσιμέντο" επισημαίνει, τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα επίσημα μέτρα για τη βελτίωση των υποδομών και την ασφάλεια σε αυτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ασύλληπτη τραγωδία στη Χίο: Νεκρός 19χρονος από πτώση μπασκέτας

SHARE: