Χαλκίδα: 77χρονος ασελγούσε σε βάρος νεαρού με νοητική υστέρηση

Εργάτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην είσοδο των διυλιστηριών του Ασπροπύργου την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Νωρίτερα σε εξωτερικό χώρο στα διυλιστήρια του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ξέσπασε πυρκαγιά από την οποία τραυματίστηκαν έξι εργαζόμενοι εκ των οποίων δύο σοβαρά. Στις μονάδες των διυλιστηρίων εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε σε μια από τις δεξαμενές.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Εργάτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην είσοδο των διυλιστηριών του Ασπροπύργου την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Νωρίτερα σε εξωτερικό χώρο στα διυλιστήρια του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ξέσπασε πυρκαγιά από την οποία τραυματίστηκαν έξι εργαζόμενοι εκ των οποίων δύο σοβαρά. Στις μονάδες των διυλιστηρίων εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε σε μια από τις δεξαμενές. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Με προκάλυμμα τα ερείπια της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, 77χρονος ασελγούσε σε 25χρονου ΑμΕΑ

Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Χαλκίδα, με τη σύλληψη 77χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 25χρονου με ειδικές ανάγκες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (4/3) λίγο πριν τις 14.00, περαστικός από τα χαλάσματα της Δημοτικής Αγοράς, είδε τον ηλικιωμένο άνδρα να ασελγεί σε βάρος του νεαρού που έχει νοητική στέρηση και ειδοποίησε την αστυνομία.

Πράγματι οι αρχές έφθασαν γρήγορα στον τόπο και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο που κατηγορείται πλέον για κακουργηματική πράξη και οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας.

ΠΗΓΗ LAMIAREPORT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network