Χαλκίδα: Κανονικά στην τάξη η νηπιαγωγός που έβγαλε 4χρονη στο κρύο – Θα περάσει από ΕΔΕ

Χαλκίδα: Κανονικά στην τάξη η νηπιαγωγός που έβγαλε 4χρονη στο κρύο – Θα περάσει από ΕΔΕ
Στιγμιότυπο από το βίντεο με την 4χρονη να βρίσκεται έξω και να κλαίει glomex

Από ΕΔΕ θα περάσει η νηπιαγωγός από τη Χαλκίδα που έβγαλε στο κρύο ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο έκλαιγε εκλιπαρώντας την να το βάλει και πάλι στην τάξη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τιμωρία που επέβαλε νηπιαγωγός στη Χαλκίδα σε 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο έβγαλε στο κρύο για να το τιμωρήσει.

Μετά τον σάλο, η υπουργός Παιδείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως όμως δήλωσε στο MEGA η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, η εκπαιδευτικός θα πάει κανονικά τη Δευτέρα στο σχολείο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς συναντήθηκαν με την νηπιαγωγό η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό, η οποία όμως μέχρι τότε παραμένει κανονικά στη θέση της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Γρηγόρης Δάσκος, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, σημείωσε πως το περιστατικό με το 4χρονο κοριτσάκι είναι ανεπίτρεπτο.

«Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο, ανήκουστο. Όχι μόνο δεν πρέπει να συμβαίνει στη σημερινή εποχή, αλλά είναι συμβάν το οποίο δεν πρέπει να γίνεται ποτέ», είπε, ενώ επισήμανε ότι το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και υγιές.

Όσον αφορά την εκπαιδευτικό, η οποία θα περάσει ΕΔΕ, θα βρεθεί κανονικά στην τάξη της από αύριο, ενώ παρελθούσες κατηγορίες προς την ίδια δεν επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα