Χαμός στην Εύβοια: Κορονοπάρτι, γάμος και ανοιχτό μπαρ που σέρβιρε πελάτες

Χαμός στην Εύβοια: Κορονοπάρτι, γάμος και ανοιχτό μπαρ που σέρβιρε πελάτες
shutterstock

Περιστατικά συνωστισμού σημειώθηκαν σε αρκετά σημεία της Χαλκίδας, με αποκορύφωμα ένα μπαρ που σέρβιρε κανονικά τους πελάτες και ένα γαμήλιο γλέντι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Παρά την απότομη εμφάνιση κρουσμάτων στην Εύβοια και την ύπαρξη περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, στην Χαλκίδα εχθές, Σάββατο (9/1) κάποιοι το έριξαν έξω. Περιστατικά συνωστισμού σημειώθηκαν σε πλατείες, ενώ έγιναν επεμβάσεις της αστυνομίας σε “κορονοπάρτυ” και γαμήλιο γλέντι, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδες νεαρών με skate απασχόλησαν τις αρχές, αφού συνωστίζονταν σε πλατείες με αποτέλεσμα την επέμβαση αστυνομικών, ώστε να απομακρυνθούν.

Επιπλέον, αργά το βράδυ τα φαινόμενα συνωστισμού εντάθηκαν. Από αρκετές πολυκατοικίες έγιναν καταγγελίες για γείτονες που έκαναν πάρτι, οι οποίοι είχαν δυνατή μουσική, καθώς και αρκετούς καλεσμένους. Μάλιστα σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, ένοικος δεν άνοιγε την πόρτα στην αστυνομία όταν έφθασε στο σημείο.

Την ίδια στιγμή, ρομά έκαναν γαμήλιο γλέντι μέχρι τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει αρκετές φορές στο σημείο κάνοντας περιπολίες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγω για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Νέα Αρτάκη, λίγο μετά τη 1 μ.μ. ένα μπαρ, ενώ φαινόταν κλειστό, δεχόταν πελάτες και σέρβιρε ποτά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα