Χανιά: Απόπειρα βιασμού σε παραλία – Συνελήφθη 49χρονος

Χανιά: Απόπειρα βιασμού σε παραλία – Συνελήφθη 49χρονος
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) MotionTeam

Ο 49χρονος ξεκίνησε να της κάνει πρόστυχα σχόλια, έπειτα κινήθηκε κατά αυτής, προσπάθησε να τη θωπεύσει και στη συνέχεια την κυνήγησε. Συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου οριστεί και πραγματοποιηθεί η δικάσιμος.

Σοκάρει την τοπική κοινότητα των Χανίων στην Κρήτη μια ακόμα υπόθεση που αφορά σε απόπειρα βιασμού μιας νεαρής κοπέλας, με επίθεση σε βάρος της.

Σύμφωνα με το Zarpanews.gr, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα 12 Αυγούστου στην παραλία των Φαλασάρνων στα Χανιά, όπου μια νεαρή κοπέλα φέρεται να δέχτηκε, αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική επίθεση από έναν άνδρα που αποπειράθηκε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, ο 49χρονος -που αργότερα συνελήφθη-, αρχικά ξεκίνησε να της κάνει άκομψα σχόλια μιλώντας με πρόστυχα υπονοούμενα, ενώ αργότερα κινήθηκε κατά αυτής, προσπάθησε να τη θωπεύσει και στη συνέχεια την κυνήγησε.

Ευτυχώς, η άτυχη κοπέλα κατάφερε να του ξεφύγει και αμέσως απευθύνθηκε στην παρέα της, εμφανώς σοκαρισμένη από το συμβάν.

Το περιστατικό έφτασε μέχρι την αστυνομία, αρχικά με τηλεφωνική καταγγελία και έπειτα και αυτοπρόσωπη κατάθεση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον 49χρονο αλλοδαπό που πραγματοποιούσε εργασίες στην ευρύτερη περιοχή των Φαλασάρνων.

Ο 49χρονος αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου οριστεί και πραγματοποιηθεί η δικάσιμος. Η προανάκριση πραγματοποιείται από το Α.Τ. Κισάμου.

Πάντως, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί ως συνέχεια των όσων αποτρόπαιων συνέβησαν στην υπόθεση της Σούζαν Ίτον τον περασμένο Ιούλη, που έχουν συνταράξει και προβληματίσει έντονα την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα