Χαρδαλιάς: Καλύτερα να μην μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση

Χαρδαλιάς: Καλύτερα να μην μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς Eurokinissi

Αν επανέλθει η τακτική ενημέρωση, τότε θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει, ανέφερε με νόημα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Έπειτα από 72 ημέρες έκτακτων ενημερώσεων, που γίνονταν σχεδόν καθημερινά από τον κ. Χαρδαλιά και τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, πλέον, αυτές σταματούν.

Έτσι, το δικό του «αντίο» στους πολίτες και τους εκπροσώπους του Τύπου είπε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά «καλύτερα να μην μας ξαναδείτε». Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε μετά τον κ. Τσιόδρα πως οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν, όχι όμως με τον χαρακτήρα που είχαν μέχρι σήμερα.


«Δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο», είπε και εξέφρασε την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ξανά. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει» και πάλι με τον κορονοϊό, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε ότι έχουν τεθεί υγειονομικοί κανόνες για σχολεία, καταστήματα, εκκλησίες, παραλίες και αλλού. «Από την τήρησή τους εξαρτάται το να συνεχίσουμε την καλή πορεία», σημείωσε και υπογράμμισε: «Δεν ξεμπλέξαμε με την πανδημία. Ο ιός θα βρίσκεται κοντά μας για μεγάλο διάστημα και δεν σηκώνει παιχνίδια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα